Sponsorship

Become our SPONSOR

Image

HAOK Zagreb je jedan od najboljih i najdugovječnijih ženskih odbojkaških klubova u gradu Zagrebu. Osnovan je  29.09.2003. godine s ciljem promicanja, razvoja i unaprjeđenja odbojke kao sporta, a od tada su naše odbojkašice ostvarile zavidne rezultate. Kroz klub je prošlo više od 3000 odbojkašica koje su odigrale preko 700 utakmica.

Također, djevojke HAOK-a Zagreb mogu se pohvaliti kako su u sezoni 2008./2009. osvojile prvo mjesto u 1. B HOL ligi te samim tim otišle korak dalje i osigurale nastupe u 1. Hrvatskoj odbojkaškoj lige.

Hrvatska ženska odbojka proteklih je godina generalno doživjela streloviti globalni uspon.

Inače, sve naše mlađe kategorije nastupaju na prvenstvima pod okriljem Zagrebačkog odbojkaškog saveza te su redovno sudionici državnih prvenstava.

Sve ovo za nas znači veselje, ali i odgovornost.

Odbojkaški savez traži sve bolje uvjete kada su u pitanju treneri, stručno osoblje, uvjeti u dvoranama...
Trudimo se držati korak. No, obzirom da djelujemo kao neprofitna organizacija, ovisimo o donacijama HOS-a, ZOS-a, proračunu Grada Zagreba i Zagrebačkog športskog saveza  sponzori su nam neophodni za daljnji razvoj i napredak.

Postoji mnogo načina na koje nam možete pomoći, a sve smo prilagodili tomu da vi zauzvrat imate najbolju reklamu i pogodnosti!

Oglašavati svoje poslovanje u suradnji s HAOK-om Zagreb možete na brojne načine, a za sve mogućnosti možete nas kontaktirati.

marketing@haokzagreb.hr

Naši sponzori

Oni su prepoznali naš dosadašnji rad

Follow us

Image

Club Info

HAOK ZAGREB
Jarnoviceva 17 G, 10000 Zagreb
Phone:
+385 91 6552 874