O nama

Upoznajte nas bolje

Hrvatski akademski odbojkaški klub Zagreb je klub svih uzrasta za žensku populaciju.

Klub djeluje u nekoliko kvartova u Zagrebu: Trnje, Novi Zagreb i Trešnjevka, a članice kluba su sa šireg prostora Grada Zagreba: Borovje, Savica, Folnegovićevo naselje, Sigečica, Sloboština, Maksimir, Centar, Ljubljanica, Kajzerica, Utrine, Dugave, Zapruđe, Medvedgrad, Središće i Pešćenica. Poduku provodimo u sportskim dvoranama OŠ Borovje (Borovje-Trnje), OŠ Ivo Andrić (Sopot-Novi Zagreb) i Područnoj školi Pongračevo (Trešnjevka).

U 19 godina od osnivanja, kroz klub je prošlo više od 3000 djevojčica. Igračice su raspoređene u 7 natjecateljskih ekipa koje se natječu u 1.B hrvatskoj odbojkaškoj ligi (skupina sjever) koju čine najbolje igračice kluba, u 3. hrvatskoj odbojkaškoj ligi (skupina zapad) koju igra razvojna ekipa i koja služi za pripremu mladih igračica kako bi u budućnosti postale članicama prve ekipe, te na prvenstvima svih mlađih dobnih kategorija Grada Zagreba (mini U11, mala U13, mlađe kadetkinje, kadetkinje, juniorke) i Hrvatske.

Ideja kluba je omogućiti što većem broju djece da se bave ovim lijepim sportom pa u skladu s tim svake godine širimo našu školu odbojke. Prioritet nam je konstantno unaprjeđenje kvalitete rada.

Uz poduku djevojčica klub je pokrenuo i univerzalnu odbojkašku školu za djevojčice i dječake u dobi od 3 - 6 godina pod nazivom „Limači odbojke“ koja je prva takva mala škola odbojke za tu dob u Zagrebu i Hrvatskoj.

Od najranije dobi djeteta pokušavamo postupno doći do kvalitete i rezultata u kasnijoj dobi igračica te na taj način voditi računa o dugoročnom sportskom razvoju.

Cilj nam je da sa svakom sljedećom godinom ostvarujemo sve bolje rezultate, kako na gradskom tako i na državnom nivou.

Naši sponzori

Oni su prepoznali naš dosadašnji rad

Pratite nas

Image

Podaci kluba

HAOK ZAGREB
Jarnovićeva 17 G, 10000 Zagreb
Telefon:
+385 91 6552 874