Novosti

Pratite najnovije vijesti

Topnice na zasluženom odmoru

Topnice na zasluženom odmoru

S prvim tjednom lipnja završila je natjecateljska sezona za naše odbojkašice.

Završila je sezona za pamćenje, sezona za povijest. Pa prisjetimo se kronologije događanja.
U natjecanju 1.B lige topnice su odigrale 22 utakmice i upisale 21 pobjedu i samo jedan poraz.  Završile su sezonu na prvom mjestu sa 63 od 66 mogućih bodova.
Nakon prvenstva uslijedile su kvalifikacije u kojima su nastupila četiri pobjednika prvih B liga iz četiri regije. Slavoniju je predstavljala ekipa Vinkovaca. S juga na turniru je nastupila ekipa Brda II, a iz Istre ekipa Pule. I u ovom natjecanju topnice su ostale dosljedne i završile na prvom mjestu i s ekipom Pule plasirale se u 1.A nacionalnu ligu.
I tu nije kraj. Mjesec svibanj je rezerviran za županijska i regionalna natjecanja Kupa Hrvatske pa su topnice nastavile sa službenim utakmicama. U prvom kolu sastale su se s mladom ekipom Multibibusa i pobijedile 3:0. Polufinale je u Borovje dovelo dugogodišnjeg prvoligaša, ekipu Olimpika. Dužina sezone i brojna natjecanja ostavila su traga na obje ekipe. Na kraju su slavile topnice rezultatom 3:0.
Za kraj sezone 2021-2022 naše odbojkašice su odigrale finale gradskog Kupa protiv odlične ekipe Don Bosca i upisale drugi poraz u 28 odigranih službenih utakmica. Bosco je slavio 3:1.
Vidno iscrpljene ali i zadovoljne topnice odlaze na zasluženi odmor, a struka nastavlja raditi s mlađim dobnim kategorijama.
Trener Jarović se osvrnuo na proteklu godinu:
Ovo je sezona za povijest, sezona za knjigu napisati. Nakon pandemije i 18. mjeseci netreniranja vratiti se u dvoranu i napraviti sve ovo s klubom, čudo!
Već na početku sezone smo
dobili veliko pojačanje u stručnom timu.  Iz Olimpika je u nas klub prešao Tomislav Hrgović. Svojim dolaskom preuzeo je dužnost sportskog direktora i trenera mlađih dobnih kategorija.
Klub je u ovoj sezoni promijenio ime iz Ok Novi Zagreb u HAOK Zagreb. Nove boje, novi grb kluba, nova oprema…
Puno toga novog i boljeg. HAOK Zagreb trenutno ima 140 aktivnih odbojkašica u dobi od 7 do 35 godina.  Matična dvorana kluba je u Borovju. Uz tu dvoranu ugovorili smo i novu dvoranu Područne škole Pongračevo na Trešnjevci.  U toj dvorani radimo s mlađim dobnim kategorijama i formirali smo skupinu od 45 djevojčica u dobi od 7 do 15 godina. Naša druga ekipa se aktivno uključila u natjecanje 3. lige. Uradilo se dosta toga u kratkom vremenu, a u planu je još puno više i bolje.
Uz sve navedeno moram se pohvaliti i aktivnostima naših administratora na društvenim mrežama kao i novom web stranicom kluba www.haokzagreb.hr

Na finalnoj utakmicu Kupa službeno je puštena i himnom kluba (hvala tata Danko)

Posebno bih se zahvalio našim bliskim suradnicima, prijateljima, sponzorima i navijačima jer u ovaj uspjeh su svi oni ugradili dio sebe. Idemo dalje jer
“Vrijeme je za…”

Ostale novosti

Naši sponzori

Oni su prepoznali naš dosadašnji rad

Pratite nas

Image

Podaci kluba

HAOK ZAGREB
Jarnovićeva 17 G, 10000 Zagreb
Telefon:
+385 91 6552 874